Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Een hypotheek is een geldlening met uw woning als onderpand.

Laag Hypotheek Rente

Een hypotheek is een geldlening met uw woning als onderpand. Het kan geschikt zijn om deze voordelen iedere toekomstige maand te laten verrekenen. Zodra je nieuwste rente behoorlijk hoger wordt, mag je een mindere lening afsluiten. Als u gewoonweg op goed geluk afgaat op het nieuwe bedrag, reken je je reusachtig welgesteld. Over berekenen , hypotheken en online of hypoteek en hypotheek etc. Verder houd je niet vaak iets over om makkelijk, zoals je gewend bent, van te leven. Kijk voor meer hypotheek informatie op hypotheek abc en bereken daar de maximale hypotheek volgens nhg. Een onafhankelijk, professioneel en persoonlijk hypotheek advies.

Als u eenvoudigweg blindelings afgaat op de nieuwe hypotheek som, reken je je enorm ruim bedeeld. Consumentenbond geldgids raadt de online verzekerings module aan!!Nu de scherpste premies door online verzekeren. Bereken online de hypotheek, de maandlasten van de voordeligste hypotheek. Het kan belangrijk zijn om deze voordelen iedere maand te laten uitbetalen. Geheel vrijblijvende maximale hypotheek berekening. Tevens houd je veelal weinig over om lekker, zoals daarvoor, van te leven. En vind zo de goedkoopste hypotheek tussen alle hypotheken. Bereken online de maximale hypotheek, de maandlasten van de voordeligste hypotheek. Verzeker uzelf van een scherpe premie Bereken hier geheel vrijblijvend uw premie.

Kijk op maximale hypotheek berekening voor een goede indicatie van u leenvermogen. Over berekenen , hypotheken en online of hypotheek en hypotheek etc.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.