Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Een fusie is de samenvoeging van twee of meer ondernemingen.

Juridische Fusie

Een fusie is de samenvoeging van twee of meer ondernemingen. Ook het wilhelmina Ziekenhuis in Assen was blij met de steps. Actus notarissen geeft u graag advies en stelt de voor de fusie benodigde akten voor u op. En zorgt er voor dat u geen omkijken naar uw beleggingen meer heeft.

Om de complicaties bij een bedrijfsfusie te voorkomen, gaat men dikwijls over tot een aandelenfusie. Ter toelichting van enkele voorwaarden nog het volgende. Aan de procedures voor de diverse soorten fusies zijn de nodige wettelijke eisen verbonden.

Bij een aandelenfusie vindt er een verschuiving plaats in het aandelenbezit. Goedkoop afhalen of thuisbezorging mogelijk via beslist. Bij voorkeur met producten met een totaal andere insteek. Een Europees uniek 13-cijferig productnummer European Article Number om p. Categorie waarbinnen het boek valt conform de gestandariseerde NUR-indeling . In de praktijk zal deze situatie minder vaak voorkomen. Staatssecretaris van FinanciŽn het volgende besloten. Door uitgifte en overdracht van aandelen worden ondernemingen samengevoegd. Hoofd Klinische zorg Wijnekus van Ziekenhuis Ikazia in Rotterdam op de step met Monique Kempff. Dit product heeft nog geen beoordelingen van gebruikers. Van een boek worden meestal meerdere series gedrukt.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.