Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Heeft u als consument het idee dat u onjuist wordt behandeld bijvoorbeeld door de overheid of b
  Geld lenen. Independer geeft eenvoudig betrouwbaar advies
  De normale route is langs de noordwestelijke bergkam

Een andere vorm van een langlopende lening is de bedrijfslening.

Langlopende Lening

Voor een kredietverstrekker is het van belang om zekerheid te hebben dat de te verstrekken lening ook weer zal worden terug betaald. Dit is iets waar u niet altijd over te beslissen heeft. In die situatie kan de belegger nauwelijks rendement maken op een langlopende obligatie. Bij onduidelijke of niet te berekenen kosten is de score standaard 1. Ik hoop dat de tips u enig inzicht hebben gegeven in wat er allemaal bij komt kijken als u een bedrijfslening wilt afsluiten. Het te behalen rendement moet in relatie staan tot de risico's. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Op 3 maart 2008 wordt de tienjarige swaprente opnieuw vastgesteld. Alles over beleggingsfondsen inclusief koersen, fondselector, modelportefeuille en nieuws. Om de kredietverstrekker hiervan te overtuigen is een goed onderbouwd ondernemingsplan onontbeerlijk. De huidige rente is laag en velen verwachten een stijging.

FinanciŽle producten spelen hier op in en gaan uit van of hopen op het voortzetten van deze trend. Het gebruik van dit persbericht is aan voorwaarden gebonden. Een ander uitgangspunt geldt voor de financiŽle producten die gericht zijn op de rentemarkt.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.