Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Een andere mogelijkheid is het nemen van een krediethypotheek.

Overwaarde Hypotheek

Bijna iedere hypotheekadviseur of bank heeft het er over. De rente van het extra geleende bedrag is alleen fiscaal aftrekbaar als u het gebruikt voor de verbetering van uw woning. Momenteel staat het oversluiten van een hypotheek volop in de belangstelling. Na de verbouwing is het huis flink opgeknapt en uitgebreid. Een andere mogelijkheid is het nemen van een krediethypotheek. Deze rekening is over het algemeen vrij beschikbaar. Omdat u met het oversluiten van uw hypotheek veel geld kunt besparen. Het opvragen van hypotheekrentes en hypotheekofferte zijn vrijblijvende diensten.

Hypotheek Land heeft zeer veel erkende hypotheekadviseurs in dienst.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.