Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Wanbetalers op hypotheekleningen zijn extra duur uit Amsterdam
  Al onze generatoren voldoen aan de strengste Europese normen qua rendement elektrische veilighe
  Verzekeringen worden vaak naast een krediet gesloten

Een aantrekkelijke rekening met maandelijkse interestuitkering.

Rente Rekening

Een aantrekkelijke rekening met maandelijkse interestuitkering. Tabnum2 = 1, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 3. Per rekening mag u maximaal twee tegenrekeningen aanhouden. Voor bijkomend en vrijblijvend advies willen we u graag persoonlijk helpen in onze kantoren. Het geld op uw spaarboekje brengt een jaarlijkse rente op.

Met de stevige, vaste rente bespaart u zichzelf alvast veel onzekerheid. Sorry, maar wat u hier vertelt klinkt toch wel een beetje hilarisch. Uit uw verhaal leidt ik af dat jij daar geweest bent. Tabnum2 = 1, Leftnum2 = 3, Leftsubnum2 = , filename = 3. Waarom is dat hilarisch? De conclusie is juist, al vind je wl duidelijke eigendomsrechten in de buurt van wegen en rivieren. Dit is uiteraard een situatie die we altijd willen voorkomen. Maar om roerende voorheffing te vermijden moet een gedeeltelijke of totale opname na de 8e verjaardag van het contract gebeuren. Er wordt wel een document naar de Dienst der Registratie gestuurd dat het gestorte bedrag en zijn bestemming vermeldt. Self'Bank, via Phone'Bank telefoon en via Home'Bank pc. Doordat de MIR-statistieken geharmoniseerd zijn op het niveau van het eurogebied, is een vergelijking mogelijk tussen de tarieven toegepast door de Belgische banken en door hun Europese tegenhangers.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.