Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Een Goedkoop Doorlopend Krediet kunt u vaak online of soms beter bij uw bank afsluiten.

Doorlopend Krediet

Kwijtschelding van de openstaande schuld bij overlijden van een van de kredietnemers voor de 75-jarige leeftijd uitgezonderd achterstallige betalingen. Onbeperkt meer of volledig aflossen, zonder extra kosten. En erop wachten hoeft niet meer, want het wordt direct op uw Girorekening gestort. Minder bekend is dat het reeds drie jaar op rij wordt aanbevolen door de Consumentenbond Geldgids.

Centraal Beheer Achmea maakt lenen voor u voordeliger, gemakkelijker en sneller. Als de rente wijzigt, blijft uw maandelijks termijnbedrag gelijk. Wat verder een goede leen tip is; bekijk de on-line gebonden rentes en leg deze voor aan uw eigen bank. Vraag direct de vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze lage rente. Directa wil graag duidelijkheid voor al haar toekomstige klanten.

Achterstallige termijnen blijven gewoon verschuldigd. Is het voor u wellicht interessant om uw huidige leningen te laten oversluiten naar de Postbank? Doe de leentest en u weet het meteen. Binnen die limiet kunt u vrij geld opnemen en aflossen. Profiteer van deze aantrekkelijke lening! Vraag direct een offerte aan. Bij dit product zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Alles is betaalbaar met het extra geld van Directa. En u kunt de afgeloste bedragen weer opnieuw opnemen. Uiteraard betaalt u alleen rente over de bedragen die u opneemt. Dit filmpje legt uit hoe u gemakkelijk uw leenbedrag kunt berekenen met de leenmeter. Als het aanbod redelijk is, kan uw eigen bank hier vaak in mee.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.