Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Het behoud van de rentestand was voorspeld door de analisten
  Dat kan een aanzienlijke besparing van successierecht opleveren
  Wel is de stijging mede toe te schrijven aan het grotere aantal studenten

Droomt u van een eigen zaak. Dan helpt Dexia Bank u graag om alles op een rijtje te zetten en uw plannen te verwezenlijken.

Sparen Startpagina Nl

Droomt u van een eigen zaak? Dan helpt Dexia Bank u graag om alles op een rijtje te zetten en uw plannen te verwezenlijken. We proberen ons te specialiseren in brits korthaar blauw, we hebben dan ook enkel blauwe poezen en blauwe katers. Hobbyfokster van Cornish Rex,Devon Rex,Oosters korhaar en Peterbald naaktkatten. Raskatten fokkerij Basis kleuren Blauw, Lilac krijgen onze voorkeur. In dit dossier bieden we u een overzicht van de belangrijkste aandachtspunten. Snowbear Een kleine liefhebbers fokkerij in Limburg. Wegens kattenhaar allergie kwamen wij bij de Sphynx naaktkat terecht. Wij werken met tal van nationale en internationale geldverstrekkers, waardoor deskundige adviseurs u de laagste rente kunnen aanbieden. Uw Dexia-agent staat altijd klaar met info voor uw individuele situatie. In elk geval is het nooit te vroeg om ervoor te zorgen dat u een onbezorgde oude dag kunt genieten.

Want u maakt uw huiswerk beter grondig vooraleer u start. Cattery Cattebair's Wij zijn een kleine cattery in West-Vlaanderen. Geregeld zijn we te zien op shows met onze cattebair's.

Onze poezebeesten leven bij ons in huis samen met onze kinderen en Zoe de labrador. Sphynx Cattery Voila Anubis Sphynx Cattery Voila van Anubis. KredietUw krediet discreet regelen via internet? Internetkrediet biedt u een betrouwbaar en voordelig kredietadvies.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.