Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Een hypotheek welke aansluit op uw wensen qua risico en maandlasten
  Hiermee worden veel regels voor geldleningen tussen de 200 euro en 75
  Voor een verantwoorde lening bent u bij ons aan het juiste adres

Dit was het begin van een groeiende handel in aandelen en later ook obligaties.

Aandelen Analyse

De koers van een valuta op dit moment, ook spotkoers genoemd. Rekening-courant van de Staat bij De Nederlandsche Bank. Het is een studie van de prestatie van een bedrijf van de laatste 5 tot 10 jaren. Sharpe-maatstaf is het quotiŽnt van de risicopremie en de standaarddeviatie. De wisselkoers is de prijs van een valuta uitgedrukt in een andere valuta. Vooralsnog is er vanuit de grafiek nog geen reden te verwachten dat Fortis fors gaat bewegen. Het kerngetal dat aangeeft hoe de rente zich verhoudt tot dividendrendement. Ik deed hier al even niets en wil pas boven de 22,50 overwegen long te gaan. Ook zijn er enige verschillen in het omgaan met verschillende generaties van Excel, alsmede met Engelse en Nederlandse versies. De prijs is bij het aangaan van het contract vastgelegd. Voor beide vormen van politiek is de rente het belangrijkste instrument.

De open interest neemt af als een positie weer gesloten wordt. Onder de 21,5 lijkt een verzwakking mogelijk te worden, maar pas boven de 22,5 zou ik hier long durven gaan. Buitengewoon boeiend deze innerlijke tegenspraak van de deelnemers aan het beursspel. Wilt u inzetten op een daling, dan zou ik daarvoor wachten tot een slotstand onder de 21,1. Eerst zal het op de Amsterdamse beurs genoteerde bedrijven betreffen; later ook van de Euronext-beurzen, liefst in samenwerking met zusterverenigingen in andere landen. Het geheel van vraag naar en aanbod van buitenlandse valuta's. Er bestaan honderden indicatoren, ze komen allemaal op dezelfde paar principes neer.

De koers waartegen een aandeel of obligatie bij emissie wordt uitgegeven. De productie groeit met een laag percentage of krimpt zelfs. Men spreekt in dit geval van een normale rentestrucuur. Heineken is onderhand een heel leuk verhaal aan het worden. De fusie tussen de beurzen van Londen en Frankfurt.

De bekende en veel gelauwerde Tostrams bij voorbeeld baseert zijn totale strategie en adviezen daarop. Fortis deed een poging de vorige top te slechten, maar faalde tot op heden. Het beleid van de centrale bank, ook monetair beleid. Amsterdam Midkap-index, evenals de AEX-index bestaande uit 25 fondsen. Wat zijn leading indicatoren, lagging en waarom die engelse woorden, wat is divergentie. Dit begrip moet niet worden verward met het dividend per aandeel. De verhouding tussen het eigen vermogen en het vreemd vermogen is de solvabiliteit. De eerder geadviseerde Short Strangle doet het nog altijd goed. De eenheid waarin de premie van beursgenoteerde opties wordt weergegeven.

Het bankwezen was in die jaren nog weinig ontwikkeld. Zouden we moeten verkopen, dan is er nog altijd een winst over. Opties die alleen aan het einde van de looptijd kunnen worden uitgeoefend. Over het algemeen vindt men een solvabiliteit van 1,5 ŗ 2 bevredigend. Een bestensorder mag tegen elke koers worden uitgevoerd.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.