Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Rekening courant krediet is een vorm van doorlopend krediet
  Belgisch geld. Dan kunt u dat nog steeds inruilen bij de Nationale Bank
  Er is al enige tijd veel te doen over de inzet van AWBZ middelen in het onderwijs

Dit is dus wellicht het echte hoogste punt van Drenthe.

Hoogste Punt

Het laagste punt van Nederland bevindt zich in de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel. Waren er vroeger halsbrekende toeren nodig om de plafondlampen te vervangen, nu is het plafond geheel beloopbaar gemaakt. Management en organisatievormen belemmeren innovatie in Nederland. In het archief staat een overzicht van eerdere berichten en nieuwsartikelen. Wij hebben dez route van de zomer gereden , en de berg beklommen,is beslist de moeite waard prachtige route en een hel mooi uitzicht vanaf dit informatiecentrum, bovenop de berg. Op de top van de bult staat een grote steen met daarop de hoogte. Dat Hestia groep graag naar haar klanten luistert, bewijst wel de introductie van het klantenpanel deze week. Tevens kregen kopers de gelegenheid hun appartement van binnen te bekijken. Herman van Aalderen bood ons de route ter publicatie aan. Vrijdag 14 juli werden alle kopers, enkele buurtbewoners en andere belanghebbenden uitgenodigd om deze gebeurtenis te vieren met een hapje en drankje op de bouwplaats.

Directeur Léon Guijt hield een speech, waarna de vlag symbolisch werd gehesen. Onze originele programma's op en rondom een uniek stuk Nederland zullen u zeker weten te verrassen. Kijk naar het meest recente Noord Nieuws in RealVideo. Een geslaagde middag met veel enthousiaste gezichten.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.