Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Bij de keuze van een hypotheek is de rentestand van groot beland
  Vul on line uw aanvraag in voor gepersonaliseerd advies voordelig lenen
  Het leven is er om van te genieten en bij KredietService lenen helpt U daarbij

Directa voor lage renteVoordelig lenen doet u bij Directa.

Lagere Rente

Directa voor lage renteVoordelig lenen doet u bij Directa. Bij die leeftijd kunt u nog voor maximaal 4 jaar lenen. Studenten met een studielening betalen vanaf 1 januari bijna een procent minder rente dan vorig jaar.

Omdat wij via internet werken, hebben wij de laagste rente van Nederland. Antwoord 4 In de regel kunt u, nadat wij de ondertekende offerte retour hebben ontvangen, binnen maximaal drie werkdagen over uw geld beschikken. Antwoord 9 U kunt in het algemeen lenen tot uw 68-jarige leeftijd.

Op leningen van vijf of meer jaar geleden hoeft zelfs maar 4,02 procent betaald te worden. Desgewenst kunt u aangeven dat u het geld via een telefonische overboeking wilt ontvangen. Daarom is het raadzaam om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Minister Ritzen heeft het tarief verlaagd tot 5,67 procent.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.