Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Normaal duurt de procedure van de leningsaanvraag niet meer dan 3 maanden
  Frisia Makelaars is een makelaarskantoor dat al ruim 85 jaar bestaat maar nog steeds jong en dy
  Over het extra te lenen bedrag dient uiteraard ook rente betaald te worden

Die periode kunt u overbruggen met een lening of krediet.

Zakelijk Krediet

De Postbank toetst uw kredietwaardigheid onder andere bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. De inkomsten van uw vereniging of stichting mogen niet afhankelijk zijn van subsidies of sponsoring. Het rentepercentage van het Actief Krediet is lager dan het Basiskrediet, omdat op dit krediet wordt afgelost. Hypotheek advies en vergelijking voor zekerheid en een goedkope hypotheek. Die periode kunt u overbruggen met een lening of krediet. Vorige week startte de Postbank een nieuwe campagne voor ondernemers. Bekijk de actuele rentestandenEr worden voor dit krediet geen zekerheden gevraagd; dat betekent dat de bank niet vraagt om verpanding van de bedrijfsactiva of een hypothecaire inschrijving. Lees meer over de beoordeling van uw kredietaanvraag.

Met het Actief Krediet vergroot u uw financiŽle middelen, zodat u steeds genoeg ruimte heeft voor de financiering van bijvoorbeeld voorraden, debiteuren of projecten. Het bestand dat u probeerde te downloaden kon niet gevonden worden. Om uw kredietaanvraag in behandeling te nemen vragen wij u mogelijk om de definitieve jaarcijfers van de afgelopen twee boekjaren en een uittreksel van de Kamer van Koophandel op te sturen. Het kan jaren duren voordat u uw investeringen hebt terugverdiend. Ook verenigingen en stichtingen kunnen een Actief Krediet afsluiten. De aanschaf van de goederen en de bijbehorende financiering passen binnen de doelomschrijving van de statuten van uw vereniging of stichting.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.