Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Rentevast StudieplanSparen voor de studie van een kind
  Kijk voor het actuele rentepercentage en het prospectus op postbank
  Verschil moet er zijn

Die de contrarie dede es condemneerlick in de boete van dry ponden par.

Boete Rente

Het toepassingsgebied van de Spaarrichtlijn is beperkt tot rente intresten. Een bizarre klacht beschuldigt enkele personen van een complot tegen Veolia, maar dat ontkent. Een eventueel overschot zal worden terugbetaald aan de rentegenieter. Om deze dubbele belasting te milderen wordt een belastingkrediet verleend, even groot als de ingehouden buitenlandse bronheffing. Is de snelheid lager dan of gelijk aan 120 is er geen boete. Verordeningen van BelgiŽ, 29 1979, 1981, 195-205. Het feit dat op de buitenlandse rente-inkomsten in het buitenland een bronheffing wordt ingehouden, doet evenwel niets af van de aangifteplicht van deze inkomsten in het thuisland. Die de contrarie dede es condemneerlick in de boete van dry ponden par. Bepaal in cel B24, B25 en B26 de sinus, cosinus en tangens van een hoek. Hiervoor zullen we gebruik maken van de logische ALS-functie.

Het economisch herstel in Duitsland bezorgt het land een fiscale meevaller, die toelaat om sneller dan verwacht de overheidsfinanciŽn te saneren. Microsoft en Novell zijn overeengekomen om Windows en Linux beter te laten samenwerken. We zouden nu graag het effect zien van de verandering van een aantal parameters. De wegvervoerders moeten door de trage komst van biodiesel meer accijns betalen. Dat schrijft de Duitse krant Frankfurter Allgemeine Zeitung vandaag.

Dividenden van gewone aandelen vallen niet onder de Richtlijn. In een eerste oefening proberen we de Euclidische deling uit. Lagere Amerikaanse woningprijzen wegen op de groei, maar ook op de inflatie.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.