Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Dickinson vond zijn fototoestel in de sneeuw terug.

Hoogste Berg Ter Wereld

Dickinson vond zijn fototoestel in de sneeuw terug. Sommige wetenschappers beweren dat de Mount Everest nog steeds groeit. Terug in Gilgit worden we als altijd warm onthaald in Madina Guest House. Doe het rustig aan en pas het programma zonodig aan. Het grootste deel van de reis hebben we geen ander vervoer nodig dan de benenwagen maar de weinige transfers die wel nodig zijn vinden allemaal plaats per gecharterde bus. Het vliegtuig brengt ons naar de mooiste plekken op aarde maar is door de uitstoot van schadelijke gassen zoals CO2 ook een bedreiging voor al dit moois .

Het was voor Femke in ieder geval de zwaarste dag van haar leven. Het derde lid dat de top haalde, is Dieke Kok, die als arts werd toegevoegd aan de expeditie. Elson met de andere ballon dreigde neer te storten, bleef de fotograaf zijn werk doen. Heeft u een afwijkende vlucht waarbij u dient te overnachten in India dan heeft u ook een visum voor India nodig. De avonturiers Erie Jones en Andy Elson zullen het hun hele leven niet meer vergeten. Zie het nieuwsarchief voor een totaaloverzicht van alle berichten. Zelfs met zijn beste stuurmanskracht kon piloot Chris Dewhirst het onheil niet meer keren. Comfortabel en met veel minder wachttijden dan wanneer gebruik zou worden gemaakt van openbaar vervoer. Twee van de drie leden, Femke Bonnet 33 en Marjolein Bos 22, hebben de ziekte van Crohn. Kleinschalige wandelvakanties in Europa, ook dichtbij.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.