Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Er dreigt een humanitaire crisis voor 4 miljoen mensen in Mali Niger en MauritaniŽ tenzij de do
  Ook mensen met een vervangingsinkomen komen in aanmerking
  Roodstaan voor studenten is een vorm van een doorlopend krediet

Deze voordelen maken het aangaan van een hypothecaire financiering erg aantrekkelijk.

Hypothecaire Financiering

Om deze afweging goed te kunnen maken is het nodig om globale kennis te hebben van de Franse wetgeving en gebruiken in verband met de financiering van een tweede woning. De mogelijkheid tot vergoedingsvrije vervroegde algehele aflossing; bijvoorbeeld ingeval van verkoop van de woning, gevolgd door juridische levering daarvan en verhuizing. Graag nodigen wij u uit om zonder verplichtingen met ons bedrijf kennis te maken op een tijdstip dat u dat het beste schikt.

Een natuurlijk persoon die anders dan in de uitoefening van een beroep of bedrijf handelt. Uiteraard ontvangt u van ons een representatief en volledig rapport. Welke kosten voor uw rekening komen; bijvoorbeeld taxatiekosten, kosten van de hypotheekakte. Het hanteren van een minimum toetsrente, volgens art. De meerderheid van de huiseigenaren heeft veel overwaarde in de woning. Bij Marianne Staaijen Makelaardij kunt u terecht voor een onafhankelijke en betrouwbare taxatie.

Het specialisme van Marianne Staaijen Makelaardij is commercieel vastgoed. Hypotheekvestiging is in Frankrijk mogelijk voor maximaal 25 jaar. Een informatieblad zoals vastgesteld bij de Europese overeenkomst over een vrijwillige gedragscode betreffende voorlichting in de precontractuele fase voor woningkrediet. Levensverzekering en Lijfrente, Woonfonds Holland en Hypotrust B. Bij de berekening van de verschuldigde vergoeding bij extra of vervroegde algehele aflossing dienen de daarbij te hanteren variabelen door u te kunnen worden gecontroleerd. Of de woning dient te worden getaxeerd en zo ja, of er voorwaarden zijn waaraan de taxateur dient te voldoen. Samenvattend kan gesteld worden dat de toetsrente art. Graag ontmoeten wij u op ons kantoor voor een vrijblijvend en informatief gesprek. De methode van berekening van de vergoeding bij extra aflossingen dient door de hypothecair financier in zijn voorwaarden zodanig omschreven te zijn dat de daarin voorkomende variabelen voor de consument controleerbaar zijn.

De kosten die de notaris in rekening brengt vallen in 2 delen uiteen. Het zal duidelijk zijn dat wij sterk adviseren om het onroerend goed gedeeltelijk dus niet volledig! met vreemd vermogen te financieren. Marianne Staaijen Makelaardij biedt u een volledige service aan. Hierdoor worden klanten beter geÔnformeerd en beschermd. Conclusie met betrekking tot toepasselijkheid van art. Vergoeding bij extra en vervroegde algehele aflossing. Onze diensten zijn breed opgezet, van makelaardij tot hypotheken en verzekeringen, van gedegen advies tot maatwerk producten. De lage rentestand en de aantrekkelijke verhuurrendementen geven aan dit advies een extra impuls.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.