Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De nieuwe vertegenwoordigers voor volgend academiejaar zijn verkozen
  De energiebedrijven Nuon en Essent staan op het punt hun fusie aan te kondigen
  Sociale huurders krijgen voortaan het recht om hun sociale huurwoning te kopen

Deze vergoeding bestaat uit het hypotheekrente tarief.

Hypotheekrente 30 Jaar Vast

Deze vergoeding bestaat uit het hypotheekrente tarief. De meeste geldverstrekkers brengen opslagen in rekening bij bepaalde hypotheekvormen. Op het moment dat de geldverstrekker een bedrag uitleent, kan hij er zelf niet meer over beschikken. De hypotheekvorm wordt verderop in dit voorstel behandeld. Hypotheekinstellingen hebben algemene kosten als personeel, huisvesting en marketing.

Online direct inzicht in de maandlasten en hypotheekvorm die bij u passen. Onder de woonhorizon verstaan wij de periode dat u verwacht in uw nieuwe woning te blijven wonen. Rente is de vergoeding die de geldverstrekker ontvangt voor het beschikbaar stellen van geld. Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen. Ten tweede is goed te zien dat de rente een grillig karakter vertoond met enorme uitslagen. Wij hebben aanstellingen bij alle grote geldverstrekkers in Nederland. De rente bepaalt voor veel mensen de hypotheekkeuze. Iedere specifieke situatie vraagt om een advies op maat. Aan dit voorstel kunnen geen rechten ontleend worden.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.