Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Er dreigt een humanitaire crisis voor 4 miljoen mensen in Mali Niger en Mauritanië tenzij de do
  De financiele aandelen stonden allen onderaan de indices
  Wij zijn één van de grootste specialisten voor een zakelijke lening

Deze financiering is uitermate geschikt als u uw huis wilt verbouwen.

2e Huis

Goedkoop 2e hypotheek op woning afsluiten? Lees hier alles over de 2e hypotheek. De te koopstaande vakantievilla's op Résidence Château Cazalères zijn ingericht voor 6 personen. Deze financiering is uitermate geschikt als u uw huis wilt verbouwen. Het Bureau Krediet Registratie, iedereen heeft er wel ooit van gehoord. Persoonlijke verschijning, Zuivere expressie van de identiteit. Niet iedereen kan voor een lening bij een gewone kredietverstrekker terecht.

Ontspanning en inspanning gaan hand in hand op Résidence Château Cazalères. Daumazan ligt in het dunbevolkte departement Ariège van de regio Midi-Pyrénées. In Nederland zijn miljoenen mensen met creditcards welke worden uitgegeven door bv. In de koopsom is inbegrepen de inboedel en het certificaat van mede-eigendom van het château, parkfaciliteiten en andere zaken.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.