Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Securitas Hypotheekadviseur in Zwolle in de categoriŽn Hypotheken
  Er zijn bepaalde objecten die verplicht aangeschaft moeten worden
  Een hypothecaire lening kan een lange looptijd hebben

Deze combinatie van werkloosheid en inflatie wordt stagflatie genoemd.

Ontstaan Van Geld

Hetgene hier boven klinkt misschien absurt en erg extreem. Tijdens het proces zal hij constant afwegingen maken tussen bijvoorbeeld schaarse schermruimte en hoeveelheid informatie en features op een scherm. Een persoon kan zich beter voelen door een prachtige schilderij te maken. Het ontwerp dat het beste alle aspecten verenigd, voldoet vaak heb beste. Hij of zij komt dan even inspecteren of jij wel echt evenveel bezit als jij werkelijk verdient. Slapend rijk worden met e-commerce blijft een droom. Als je teveel waarschuwingen op je naam hebt staan zal je worden gestraft. In het algemeen moeten mensen een motivatie hebben om de economie goed in stand te kunnen houden. Ik ben niet 's werelds beste in de Nederlandse taal. Ik ben zelf wat verder na gaan denken over een het systeem waar we in zouden kunnen leven. Wanneer tevens het prijsniveau omhoog gaat, wordt dat prijsinflatie genoemd.

De inspecteur komt weer even op een willekeurig moment op werk aangewandeld. Dat is opzich niet 'heel slecht', maar de goede keuze stond er niet bij. Met deze formule kon een degelijk beleid gevoerd worden om de inflatie te beteugelen.

Het corrigeren voor de inflatie noemt men defleren. Maar toch een wereld waar altijd naar wordt gestreefd. In je verhaal zie ik geen plaats voor gehandicapten. Nu komt het met zulke ideŽn toch al lichtelijk in beeld. Elke religie zegt dat hun de enige juiste waarheid hebben en dat alle anderen ongelovigen zijn die in de hel zullen belanden.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.