Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De Solidaire Lening werd door grote Belgische Banken gefinancierd
  Goedkoopste en voordeligste persoonlijke lening on line afsluiten
  De waarde van de woning moet onder vastgelegde bedragen blijven

Deze automatische incasso kan op ieder willekeurig moment gestopt worden.

Rente Op Spaargeld

Deze automatische incasso kan op ieder willekeurig moment gestopt worden. Alle hogere bijverdiensten worden volledig van de toeslag afgetrokken. Met een automatische incasso bouwt u met regelmaat vermogen op zonder ernaar om te kijken. Werkgelegenheid, Afdeling publieksservice, telefoon 0800-9051. Of doordat u samenleeft met een partner zonder inkomen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.