Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Persoonlijk en makkelijk online geld lenen in Belgie
  Iedere maand betaal je een deel van deze lening terug
  Het biedt een mogelijkheid om een afgestemd vrijetijdsaanbod te realiseren

Dexia Bank biedt u voor elk woonproject een aangepaste oplossing.

Bank Lenen

Wilt u uw plannen niet langer uitstellen, maar uw spaargeld niet aanspreken? Dan is een lening op afbetaling bij Dexia Bank iets voor u. Dat stelt ons in staat u een echte keuze aan te bieden. Dexia Bank biedt u voor elk woonproject een aangepaste oplossing. De kogel is door de kerk! U staat op het punt om een auto te kopen! Een nieuwe of een occasie, het is steeds een belangrijk moment. Een passie of hobby, studies te financieren? U bent tussen 2 woonsten? Als de financiële middelen u tijdelijk ontbreken, moet u niet noodzakelijk u iets ontzeggen. Wij voerden voor u reeds een grondige marktstudie uit en selecteerden de beste formules van andere instellingen. Minder belastingen betalen dankzij uw woning als aftrekpost?Wij helpen.

Plan uw mensualiteiten in functie van uw specifieke projecten. Onafhankelijk van de aard van uw activiteit zult u steeds moeten investeren in een minimum aan uitrusting. Want de kostprijs van een woning, die betaal je niet in één keer af maar spreid je over verschillende jaren. Zowel kredietoplossingen mét waarborg als kredieten zonder waarborg behoren tot ons gamma. Deze investeringen zijn vaak zeer hoog en moeilijk te dragen met eigen liquiditeiten van de activiteit.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.