Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Defis Auto LeningenHoe bestaat het!Dezelfde lening, lagere lasten.

Auto Financiering

Bij deze vorm van leasing bent u economisch eigenaar van de auto. Hoeveel en wanneer wegenbelasting betalen? Hierbij de hoofdlijnen. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde financierings maatschappijen. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Wij kunnen voor u de financiering verzorgen die u wenst. Shortlease biedt u alle voordelen van leasing tegen geringe meerkosten. Direct beschikken over een lease-auto in afwachting van levering van uw bestelde auto of omdat u slechts een paar maanden over een lease-auto wilt beschikken. De juiste en voordeligste financiering vinden, is heel eenvoudig. Voor u het voordeel dat u geen investering hoeft te doen, u profiteert van de investeringsaftrek en de fiscale aftrekbaarheid van de betaalde rente. Gedurende de looptijd betaalt u hierover alleen een kredietvergoeding. Defis Auto LeningenHoe bestaat het!Dezelfde lening, lagere lasten.

Wilt u geen auto financieren, maar een motor? Ook daar biedt Directa. Kom tot de beste deal met behulp van onze adviezen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.