Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

De waardering van een onderneming is ook afhankelijk van sentiment.

Waarde Aandelen

Voor elke nieuwe speler die mee gaat spelen naar aanleiding van jouw uitnodiging, ontvang je 1 credit. Onder de kop Portefeuille zie je ook de tekst Open orders en Verwerkte orders. De ondernemer kan verder op het pad, zolang hij er niet afvalt. Heb je 5 credits, dan maakt Younique van Acme je automatisch supporter van de Johan Cruyff Foundation en krijg je het speciale supportersshirt. Ook dit leggen we uit aan de hand van een voorbeeld. Mocht deze koopopdracht in conflict zijn met een verkoopopdracht van jezelf, dan krijg je een waarschuwing en wordt de opdracht niet uitgevoerd. Een ander effect van de nieuwe economie is, dat alles kan. Hier kan je de maximum prijs aangeven waarvoor je het aandeel wilt kopen.

De naam van het aandeel dat je wilt kopen in dit geval, Zwitserland. De onderneming start vandaag, dus is hij vandaag bijna niets waard. Mist hij een echter een belangrijke milestone, dan is het afgelopen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.