Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

De verschillen tussen gemeentelijk sportbeleid zijn hierdoor groot.

Financiering Door

De stichting kan deze activiteiten alleen ontwikkelen als zij daarin wordt ondersteund door anderen. Het herboren bananenbedrijf Surland heeft de eerste oogst binnen. Projecten die financiering toegekend worden moeten uiterlijk 1 november 2007 aanvangen. Grote gemeenten hebben de capaciteit en de middelen om een eigen koers ten aanzien van sportbeleid uit te stippelen. De verschillen tussen gemeentelijk sportbeleid zijn hierdoor groot.

Procedure Het voorstel zal door twee externe senior vakexperts worden beoordeeld. BudgetEr is budget voor een beperkt aantal postdocprojecten. Over het vrijgeven van het rapport dat is opgesteld door professor D. Combinatie van ten minste twee van de drie dimensies architectuur, verwerving en context. Hilversumse editie van het weekblad De Gooi en Eembode. Is het voorstel theoretisch ingebed en interessant vanuit wetenschappelijk oogpunt? 2. Microsoft should release deprecated file formats into public domain.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.