Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Een hypotheek welke aansluit op uw wensen qua risico en maandlasten
  De levensloopwijzer berekent dan wat u straks aan verlof kunt betalen
  Wilt u uw plannen niet langer uitstellen maar uw spaargeld niet aanspreken. Dan is een lening o

De variabele rentevoet is lager dan een vaste rentevoet.

Variabele Rente

Hij speelde er in juli dit jaar 54 naar binnen in twaalf minuten tijd. Dat zoiets nog kan zeg! Gruwelpraktijken als ge die methodes hoort. Een aandeel is een eigendomsbewijs van een deel van een vennootschap. Er kunnen zich in de praktijk echter wel verschillen voordoen.

Eigenaar van de betreffende kliniek zegt dat het allemaal leugens zijn en noemt het schandalig. Het artikel dat u opvraagt kan enkel door abonnees of houders van een dagkaart bekeken worden. De Japanner uit Nagano heeft naast het record hamburgers eten, ook het wereldrecord hot dogs eten op zijn naam staan.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.