Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Hierbij wordt uitgegaan van een zeer beperkte voorkennis van economie
  Zilveren munt van de Nederlanden geslagen van 1567 tot 1571
  De rente over de schuld en uw maandlasten van rente+aflossing dalen

De tweede ingeschreven schuldeiser krijgt slechts 600.

Wat Is Een Lening

We wensen alle bouwers nog veel succes bij de bouw van hun droomhuis. Het leven komt wel met al z'n negatieve en positieve kanten. De notaris is hier goed in thuis en zal u dan ook graag helpen. Ik ben uit de echt aan het scheiden en moet een opleg betalen. De druk om die eigenschap te stoppen is er bij hen niet omdat die eigenschappen grijpbaar zijn. En als het misloopt daar in Gent, er zit wel iemand in het auditorium naast je om je daaraan te herinneren of om het leed te delen.

De kosten die de notaris aanrekent zijn wettelijk vastgelegd. Hehe, veel privacy is er op internet niet te vinden denk ik.

Alle leningen van het Vlaams Woningfonds zijn hypothecaire leningen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.