Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Sluit hier direct uw spaarrekening tegen de hoogste rente
  Het is een interessante formule als de rente op een laag punt staat
  Voor het niet gedekte percentage dat door de bank op de exporteur wordt overgedragen mag de exp

De trial voor Faculty of 1000 Medicine is verlengd tot 16 april 2007.

1000 Lenen

In Faculty of 1000 Medicine vindt u topartikelen uit de Geneeskunde, geselecteerd door toonaangevende wetenschappers. Misschien moet je een financiŽle tegenvaller snel oplossen met extra bestedingsruimte. De trial voor Faculty of 1000 Medicine is verlengd tot 16 april 2007. Als je niets hebt, wil dat niet zeggen dat je ook niets wil. Met een krappe beurs kun je af en toe wel wat extra's gebruiken.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.