Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De hypotheekrente is in Nederland al jarenlang aftrekbaar
  Hoe meer u aanvinkt hoe kleiner de kans dat u een huis in Frankrijk vindt
  Beveks zijn heel flexibel en kunnen uiteenlopende beleggingen bevatten

De studenten zaten op de grond, of op lage bankjes.

Geld Lenen Voor Studenten

De studenten zaten op de grond, of op lage bankjes. Je kreeg een peter en meter toegewezen, op wie je altijd een beroep kon doen. Dat systeem is later gelukkig verboden, onder druk van de studenten. Vind een passend trefwoord uit onze ruime dromen-database dat overeenstemt met één van je dromen, sms dan het trefwoord van jouw keuze bijv. Tegenwoordig moet elke prof een kwartier schriftelijke voorbereidingstijd geven. Vier of vijf proffen zaten aan tafels in een grote zaal. Dat was handig om overzichtelijke indelingen te maken.

Louvain-la-Neuve, zelfs met het werkwoord kotter, op kot zijn.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.