Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Hier vindt u de beste en goedkoopste hypotheek aanbieders
  In het voorjaar 2007 komen twee nieuwe regelingen die de financiering van publiekfilms een stuk
  De kogel is door de kerk! U staat op het punt om een auto te kopen! Een nieuwe of een occasie h

De rentevergoeding stopt op de dag dat u het geld van uw spaarrekening afboekt.

Internetsparen Hoogste Rente

De rentevergoeding stopt op de dag dat u het geld van uw spaarrekening afboekt. Dat kan je zomaar een paar procent extra rendement opleveren. Zonder kosten op ieder moment opnemen en bijstorten. Zo goed als alle banken bieden tegenwoordig wel een mogelijkheid voor internetparen aan. Internetbankieren zonder kosten en zonder beperkende voorwaarden. Gemakkelijk elektronisch uw spaargeld zaken regelen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.