Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Een huis kopen en een paar maanden geen rente betalen
  Marktleider Fortis Bank geeft de aftrap en vijzelt de rentevoeten op vanaf donderdag
  NoodkredietEven krap bij kas.Staat u rood geen nood

De rente staat momenteel op een historisch laag niveau.

Laagste Rente Hypotheek

Bereken online de hypotheek, de maandlasten van de voordeligste hypotheek. Ik kom nog steeds te vaak bij mensen thuis waar ik kan zorgen voor een aanzienlijke besparing op de maandlasten. De rente staat momenteel op een historisch laag niveau. Dit is inherent aan de onzekere economische omstandigheden. Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen. Wij hebben aanstellingen bij alle grote geldverstrekkers in Nederland. Iedereen met eigen woning en hypotheek wil lage maandlasten. En vind zo de goedkoopste hypotheek tussen alle hypotheken. Familie de Klerk verhuisde van een tussenwoning naar een 2 onder 1 kap. Aanvraag ophalenGa verder met een eerder door u opgeslagen aanvraag. Droomt u van een huis en wilt u niet wakker liggen over uw hypotheek? Of heeft u al een huis, maar ligt u wakker van uw huidige hypotheek? Bereken dan hier hoe laag uw hypotheek maandlasten kunnen zijn.

Kijk op de maximale hypotheek berekening voor een goede indicatie van u leenvermogen. Iedere specifieke situatie vraagt om een advies op maat. Indien de economie weer aantrekt, neemt de kans op rente-stijging toe. Uw persoonlijke offerteVergelijk alle banken en vraag de beste offerte meteen aan. Wilt u wonen tegen de laagste maandlasten? Dan bent u bij Woonbeter. Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen. Hoeveel kan ik besparen?Bereken hoeveel u kunt besparen op uw hypotheeklasten. Hypotheekbeter en woonbeter voor meer financiele ruimte.

De spaarhypotheek blijft echter meedraaien in de kopgroep van populaire hypotheken. Laat mij of een van mijn collega's een afspraak met u maken om te zien wat we in uw situatie kunnen besparen. Leningen omzetten en de overwaarde van uw uit opnamen voor woning verbetering en het aflossen van schulden. Dankzij de adviseur is het voor ons mogelijk geworden om met hetzelfde salaris van een tussenwoning naar een 2 onder 1 kap te verhuizen. Samen met meer dan 1500 adviseurs uit het hele land hebben wij een selectie gemaakt uit meer dan 70 geld-verstrekkers.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.