Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

De reclame van Scarlett is ongepast en roept rillingen op.

Frisia Reclame

De reclame van Scarlett is ongepast en roept rillingen op. Dat wil niet zeggen dat ik die van Scarlett niet irritant vond, ik heb er geen een keer om moeten lachen. Ik hoop dat deze tips over Frisia Financieringen behulpzaam kunnen zijn bij het afsluiten van een Frisia lening. Twee jaar na het behalen van je diploma begint de aflosfase, waarin je verplicht bent om terug te betalen. Maar ik zou zelf ook nooit mijn dochtertje zo op de tv zetten zoals dat kind in de scarlet-reclame, vind het heel raar dat je dat zo doet als ouder zijnde. Huur per maand, zonder huursubsidie, gas, water en licht. De registratie is aangemeld bij College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag. Bijna afgestudeerd als journalist aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg.

Om u beter van dienst te kunnen zijn vragen wij u vriendelijk uw keuze in te vullen. Uw salaris per maand zonder vakantietoeslag, 13e maand en overige toeslagen. Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Onze groep administreert uw gegevens voor aanvraag, relatiebeheer, preventie en om u te informeren over producten en diensten. De aandacht voor de zaak-Joran van der Sloot is overdreven. Een half jaar commerciŽle economie aan de hogeschool van Utrecht. Is die zo belachelijk dan? Schaamteloos! Frits de leningman is in onze test de loser.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.