Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Vraag advies over hoe u uw hypotheeklasten kunt verlagen
  Het streefbedrag per lening is tenminste 10 miljard euro
  Deze kunt u omzetten in levensloop mits uw pensioenfonds dit toelaat

De opheffing gebeurt op kosten van de kredietnemer.

Krediet Hypotheek

Wij houden u op de hoogte over het verdere verloop van uw leen-aanvraag. Wij hebben de gepaste oplossing voor U, snel, eenvoudig en discreet. De verschillende waarborgen kunnen met elkaar gecombineerd worden. De kosten worden berekend op het ontleende kapitaal, verhoogd met de aanhorigheden.

De zaken die in pand gegeven worden hebben altijd een of andere verkoopwaarde. In 4 eenvoudige stappen loodsen wij u door de procedure. Centraliseer uw leningen en betaal minder per maand. Hoe hoger de rang wordt, hoe groter ook het risico wordt voor de schuldeiser. Het afschrift moet door de verkoper voor eensluidend verklaard zijn. Hierdoor kunnen wij u een financiering aanbieden met de laagste maandbedragen en de meest aantrekkelijke rentes.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.