Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Hoeveel kunt u lenen. Doe de leentest en ontvang direct een betrouwbaar advies
  Zo zou je het beklimmen van een berg ook kunnen zien
  Je woont minstens 20 jaar in de woning waarvoor de lening is bedoeld

De omzet kwam over het vierde kwartaal uit op 106,7 miljard euro, meldde Shell.

Shell Sparen

Over een dikke week wordt op het Zuidfranse circuit van Nogaro weer een Shell Ecomarathon verreden, van 11 tot 13 mei. Een bedrijfje uit Colorado verving het inlaatspruitstuk van een oude Honda Civic door een ingenieus systeem van eigen ontwerp. Informatie daarover staat in het Shell Spaar Magazine, verkrijgbaar bij alle Shell stations. De winst in het vierde kwartaal steeg met 13 procent naar 6,7 miljard dollar en viel daarmee hoger uit dan analisten van tevoren hadden verwacht, zij rekenden op 6,1 miljard dollar. De omzet kwam over het vierde kwartaal uit op 106,7 miljard euro, meldde Shell. Over het hele jaar komt het dividend daarmee uit op 1,44 dollar per aandeel. Voor elke 15 liter Shell brandstof die u in een maand tankt ontvangt u één Air Mile. Deze ethanol is gemaakt uit plantaardige grondstoffen. Het Duitse industriële concern MAN, fabrikant van trucks, bussen en dieselmotoren, heeft in 2007 een nettowinst geboekt van 1,23.

Motorrijders blijven voorlopig buiten schot bij het systeem van kilometerheffing dat het kabinet. Per vijf liter ontvangt u een zegel die 10 cent waard is. Aandeelhouders kunnen over dat kwartaal een dividenduitkering tegemoet zien van 0,36 dollar per gewoon aandeel. Chrysler wil zijn aanbod van automodellen met meer dan een derde terugbrengen en zijn.

En zo gaat het jaar na jaar en die Jeroen van der Veer enige. Iedere benzine maatschappij hanteert zijn eigen spaarvorm. Vier Nederlandse teams en een Belgisch team oefenden vast op het Zandvoortse circuit. Vanaf 2009 gaat een Europese autofabrikant het 8 inch Dual View-display van Bosch inbouwen. Toyota Motor heeft in het derde kwartaal van het gebroken boekjaar de nettowinst met 7,5 procent zien stijgen tot 458,7 miljard.

Om het voor klanten mogelijk te maken om op rekening te tanken, biedt Boonstoppel u een Local Service Card aan. Biobrandstoffen helpen mee om de uitstoot van CO2 in het wegverkeer te verminderen. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de. EuroNCAP heeft recent zes auto’s door de mangel gehaald. In een gloeiend betoog prezen wij in 1965 Renault, voor diens inzicht in de veranderende. Automatisch tanken en betalen, zonder zelf een vinger uit te steken. De Toyota Prius is een ramp voor ’s Rijks schatkist. Dit station is geheel naar de eisen van deze tijd opgezet. De naderende lente en pekelvrije wegen markeren de start van een nieuw klassiekerseizoen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.