Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Geld nodig geld lenen een hypotheek auto financiering lening of een doorlopend krediet tegen ee
  Aegon verlaagde de hypotheekrente ook al in december
  Aanvraag ophalenGa verder met een eerder door u opgeslagen aanvraag

De notaris is hier goed in thuis en zal u dan ook graag helpen.

Wat Is Rente

De jaarlijkse terugbetaling van het kapitaal is altijd gelijk. Vooreerst bepaalt u zelf welk deel van het kapitaal belegd zal worden vanaf 10. De notaris is hier goed in thuis en zal u dan ook graag helpen. Er kunnen zich in de praktijk echter wel verschillen voordoen. Het geld op uw spaarboekje brengt een jaarlijkse rente op. Op 18 november 2013 recupereert mevrouw Mertens aldus haar beginkapitaal van 100. Het artikel dat u opvraagt kan enkel door abonnees of houders van een dagkaart bekeken worden.

Voor de lener neemt de terugbetalingslast dan ook af met de tijd. Self'Bank, via Phone'Bank telefoon en via Home'Bank pc. Dan dient hij immers hoofdzakelijk kapitaal terug te betalen. Betaal je niet elke maand trouw een gedeelte van het geleende bedrag terug plus intresten, dan verkoopt de bank je pand en recupereert ze het geleende bedrag. Op 18 november 2013 recupereert mevrouw Mertens 82.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.