Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Een hypotheek welke aansluit op uw wensen qua risico en maand lasten
  Daaronder staan ook hypotheek voorbeelden van de Halifax Bank
  Vergelijk de spaarrentes ontdek wie de hoogste rente biedt

De normale route is langs de noordwestelijke bergkam.

Hoogste Berg Ter Wereld

We nodigen u uit om uw kennis en ervaringen op het gebied van Bergbeklimmen te delen. Hier kun je alles lezen over deze bijzondere prestatie. Een Stijgijzers is het metalen raamwerk dat aan je bergschoenen wordt bevestigd om je meer grip te geven op sneeuw en ijs.

Met veel moeite zetten we de kwikbarometer op; één man hield de driepoot vast, terwijl de ander aan de windzijde een poncho ophield om enige beschutting te geven. Papua beschikt over een prachtige natuur waarin je je op verschillende manieren kunt vermaken. De huurprijs voor een vierkante meter bedroeg hier 1700 euro per jaar. Het is een dure aanschaf, dus lees hier goed waar je op moet letten. Hier gaan we dieper in op de basis Klimtechnieken die je nodig hebt voor het Bergbeklimmen, zoals Abseilen, Zekeren en Inbinden. Lees alles over de verschillende soorten Tenten en Tentvormen. We konden beide toppen zien, één aan onze rechterzijde, en de andere iets verder weg aan onze linkerzijde, met een plateau ongeveer een derde van een mijl tussen de toppen. Acclimatiseren is belangrijk bij het bergbeklimmen, je kunt anders Hoogteziekte krijgen. Onze hooglanden zijn toevluchtsoorden voor de hitte van de vlakte. These are the Lifestyle Subjects we currently cover in our MaxLifestyle. Alles wat je moet weten over Bergschoenen en waar je op moet letten als je ze wilt kopen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.