Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ja dat doet ze maar op enkele onderling zeer verschillende manieren
  Deze situatie blijkt vooral voor te komen in de steden waar het gemiddelde gezinsinkomen van de
  Vrij opneembaar en aflosbaar krediet tot een overeengekomen maximum

De nieuwe geldverstekker wordt hypotheekhouder en wordt eerste hypotheekhouder.

Tweede Hypotheek

Iedereen met eigen woning en hypotheek wil lage maandlasten. Iedere specifieke situatie vraagt om een advies op maat. Het kan zijn om een recreatiewoning aan te schaffen, een jacht te kopen of om een woonboot op basis van een hypotheek in gebruik te nemen. Vraag direct de vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze lage rente. De nieuwe geldverstekker wordt hypotheekhouder en wordt eerste hypotheekhouder. Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen.

Een hypotheek kiezen betekent keuzes maken die een grote en langdurige invloed kunnen hebben op uw financiŽle situatie. Na verloop van tijd kan het voorkomen, dat er voor verbouw of andere doeleinden grotere bedragen nodig zijn. Hoeveel kan ik besparen?Bereken hoeveel u kunt besparen op uw hypotheeklasten. Bij de aankoop van een woning wordt iemand eigenaar van de woning. Online direct inzicht in de maandlasten en hypotheekvorm die bij u passen. Dit geldt overigens ook voor een persoonlijke lening. Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen.

Aanvraag ophalenGa verder met een eerder door u opgeslagen aanvraag. De bijkomende kosten worden meestal meegenomen in het te lenen bedrag. De rente van het geld dat u extra opneemt, wanneer u dit geld niet in uw huis investeert, is niet fiscaal aftrekbaar. Kosten waar u rekening mee moet houden zijn notariskosten, afsluitkosten en de kosten van een taxatie. Verder enkele handige MisterMoney top tips over deze vorm van lenen. Hoe financier je een verbouwing?Door Heidi KlijsenJe huis is toe aan een grondige opknapbeurt. De financiering van uw huis moet goed afgestemd zijn op uw situatie nu en in de toekomst. Erg belangrijk om te weten is dat er een rangorde bestaat in de voorrangspositie. Bij een oversluiting wordt de eerste en eventueel volgende hypotheken ingelost. Daarnaast zijn er nog een aantal andere bijzondere financierings vormen. Uw persoonlijke offerteVergelijk alle banken en vraag de beste offerte meteen aan.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.