Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

De naam Verenigde Spaarbank verdween om plaats te maken voor VSB.

Verenigde Spaarbank

Irma Heeren bereikte de finish in 1 10 03 en bleef daarmee veelvoudig winnares Tegla Loroupe voor. Bij de dames zegevierde wederom Susan Chepkemei 1 11 39. Maar hun rol veranderde, onder druk van de concurrentie.

Bij de mannen won Greg van Hest met een parcoursrecord van 1 01 19. Kamiel Maase die de Kenianen Wilson Kigen en Simion Kiprop voorbleef. Spekgladde wegen met ijzel zorgde voor een beperktere deelname dan we in Egmond gewend zijn. Vooral vanuit het noorden van het land bleek Egmond onbereikbaar. Google Sets en de thesaurus demo van Patrick Pantel zijn vergelijkbare systeem voor het Engels. De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.