Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Immers in dat geval wordt de geldstroom helemaal niet groter
  De meeste kredietgevers leggen evenwel een maandelijkse kredietaflossing op
  Commissie Structuur en Financiering Gezondheidszorg Bereidheid tot Verandering maart 1987

De makkelijke vorm van sparen,tegen een vaste rente.

Deposito Rente

Het geld op uw spaarrekening groeit vanaf de dag na de storting, tegen een vaste rente. De intresten zijn onderworpen aan roerende voorheffing. De rentevoet wordt bij de begrotingswet vastgesteld. In Frankfurt maakten de bankiers van de Europese Centrale Bank een oneerbiedig gebaar richting van de politici. Ook de marginale beleningsrente bleef ongewijzigd op 3,00 procent. Tabnum2 = 1, Leftnum2 = 3, Leftsubnum2 = , filename = 1. De makkelijke vorm van sparen,tegen een vaste rente. Per rekening mag u maximaal twee tegenrekeningen aanhouden. Voor bijkomend en vrijblijvend advies willen we u graag persoonlijk helpen in onze kantoren.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.