Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Beleggen op de beurs! Alle informatie over de koers vindt u hier
  Wie jonger is dan 12 jaar kan alle materialen uit de jeugdcollectie lenen
  Geld lenen aan derden is wettelijk gereglementeerd

De maandelijkse aflossing bevat alle kosten gelinkt aan de lening op afbetaling.

Lening Vergelijk

Geld lenen aan derden is wettelijk gereglementeerd. De kosten van zo'n schatting zijn voor uw rekening. Tabnum2 = 4, Leftnum2 = 4, Leftsubnum2 = , filename = 3. En bovendien is het nodig om rekening te houden met het effect van tijdelijke kortingen. Na al deze stappen wordt uw aanvraag verstuurd en zal u eveneens een kopij krijgen in uw mailbox. De service die wij u bieden is totaal kosteloos en elke aanvraag wordt in alle discretie behandeld. De notaris moet die ontvangen en doorstorten aan de fiscus. De notaris is hier goed in thuis en zal u dan ook graag helpen. Een aflossingstabel geeft een totaaloverzicht van de afgesproken betalingen. Geld leen je en hiervoor betaal je intrest aan de bank. Er zijn twee soorten kosten die u in aanmerking moet nemen.

De jaarlijkse terugbetaling van het kapitaal is altijd gelijk. Voor de lener neemt de terugbetalingslast dan ook af met de tijd. Wie leent gaat de verbintenis aan om terug te betalen. Moeten er kosten betaald worden ? Alle kosten zijn inbegrepen in het Jaarlijks kostenpercentage . Er kunnen zich in de praktijk echter wel verschillen voordoen. Dan dient hij immers hoofdzakelijk kapitaal terug te betalen. Ook met kredietkaarten als Visa kan u extra krediet krijgen.

Het betekent enkel dat u minder belastingen moet betalen. Vermijdt in ieder geval dat u een betaling vergeet om welke reden dan ook. Per vervaldag duidt de tabel aan hoeveel kapitaal en hoeveel intresten er aan de bank of aan een andere schuldeiser betaald moeten worden. Wij houden u op de hoogte over het verdere verloop van uw leen-aanvraag. Een kredietmakelaar moet erkend zijn door het Ministerie van Economische Zaken.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.