Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Dit zijn er gemiddeld ongeveer 20 per werkdag of ongeveer 5
  Geld dreigt duurder te worden
  Je staat rood bij de bank en je moet geld terugbetalen aan anderen

De looptijd is afhankelijk van de aard van het te financieren object.

Financiering En Vermogen

Vanzelfsprekend blijft u wel aansprakelijk voor het door u geleende bedrag. Wanneer geld benodigd is dat naar verwachting binnen korte tijd weer wordt afgelost. Alle merken en de beste producten bekijken en online kopen of reserveren. Het zogenaamde Bijstandsbesluit Zelfstandigen BZ biedt aan mensen met een uitkering de mogelijkheid bijstand te krijgen om zich als zelfstandige te vestigen en na verloop van tijd als zodanig een inkomen te verwerven. En onder bepaalde voorwaarden kunnen mensen met een uitkering een lening krijgen bij de Gemeentelijke Sociale Dienst.

Er bestaan ook nog andere mogelijkheden om uw bedrijf te financieren. De looptijd is afhankelijk van de aard van het te financieren object. Het nadeel is dat je altijd met vaste rentekosten zit. De rente staat vast gedurende de looptijd en is verwerkt in de leasetermijnen. Onderhandse leningen kunnen soms worden verkregen van particulieren familie, vrienden.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.