Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Een huis kopen en een paar maanden geen rente betalen
  Sport schoenen en Sport kleding de beste voetbalshirts voor jong en oud voor de laagste prijs k
  De koersen worden getoond met een vertraging van ongeveer 15 minuten

De lift staat klaar, de hoogste tijd om naar boven te gaan.

Hoogste Tijd

Het komt eropaan om het werk voort te zetten en waar nodig te evalueren. Jammer genoeg geeft de veelkleurigheid ook aanleiding tot angst voor het ongewone en het onbekende. Goede aansluitingen van het ene vervoermiddel op het andere zijn de sleutel tot vlot reizen. Dit betekent dat een aantal oorspronkelijke uitgangspunten op een andere, vernieuwde wijze worden ingevuld.

Voor het kinderrechtenkader is \lquote het kind\rquote de minderjarige jonger dan 18 jaar. Spelen en fysiek bewegen is voor jonge mensen een natuurlijk proces waarin ze zichzelf, hun omgeving en de anderen beter leren kennen. Ons beleid gaat uit van een sterk geloof in het jeugdwerk en wil dit typisch Vlaamse fenomeen als prioriteit naar voren blijven schuiven. Ontegensprekelijk is de maatschappelijke context veranderd. De overheid moet jongeren de kans geven hun standpunt kenbaar te maken en de kloof met de maatschappelijke werkwijzen en structuren te overbruggen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.