Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Joop Bresser (Delta Lloyd AM) adviseert een staatslening als 4 25 is bereikt
  Kosten die u moet betalen als u een lening met vaste rente vervroegd aflost
  Ik hoop dat deze tips over Frisia Financieringen behulpzaam kunnen zijn bij het afsluiten van e

De letters van Een en Acht staan in alfabetische volgorde.

Wat Is Rente

Diverse aanbieders bieden inmiddels producten aan op dit gebied, maar veel van die producten zijn vaak erg onoverzichtelijk en soms zeer risicovol. Ondanks dat anagrammen in het algemeen meestal heel veel oplossingen hebben, heeft deze een duidelijke oplossing. De letters van Een en Acht staan in alfabetische volgorde. Kies 5 gehele getallen, verschillend van de doelgetallen. Natalie, Elizabeth, Arnolda, Sander, Louise, Ursula. Voordat iedereen ging zitten, schudde iedereen elkaar de hand. Zo kan ik morgen een column over het Amerikaanse rentebeleid beginnen.

In eerste instantie zou u denken dat een hogere rente ook fors hogere maandlasten zou betekenen. Koeien kosten 15 euro, schapen kosten 1 euro, kippen kosten 0,25 euro. Maar het geheugen is niet meer zoals geweest en Google is er niet meer. Tiziano en Tino moeten om de beurt een rij, of meerdere rijen, of kolommen afbreken en opeten. De gevangene mag de lamp aandoen, uitdoen of laten zoals ze is, dan gaat de gevangene terug naar zijn cel.

Maar dat hoeft niet, en is afhankelijk van de hypotheek die u hebt. Twee oud-NHP-ers komen bij elkaar en proberen uit te vinden hoelang het geleden was dat de eerste Mzsteriax gestart werd. Anton heeft een electrische maaimachine en maait het gazon in 30 minuten. Een Boer heeft 100 dieren nodig! En heeft 100 euro te besteden. Hopelijk zal Trichet eenzelfde soort koers op de rentemarkt proberen te varen. Drie voorbeelden daarvan met de volgende uitgangspunten. Omdat u bij deze hypotheekvorm geen hypotheeklasten hoeft te betalen, de rente wordt immers bijgeschreven, vindt er geen inkomenstoets plaats.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.