Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Hierdoor kan uw kind een hogere lening krijgen van de geldverstrekker
  Uitgebreide technische analyse tool van de makers van Metastock
  Dat is nu precies de reden waarom ik niet zo dol ben op de Rabobank

De leningen worden toegekend zonder intrest aan te rekenen.

Lening Aanvragen

Centraliseer uw leningen en betaal minder per maand. De tarieven en looptijden van een krediet zijn afhankelijk van het soort krediet. Tot welke leeftijd kan ik in aanmerking komen voor een lening? De leeftijdsgrens is vastgelegd op 75 jaar. Een kredietmakelaar moet erkend zijn door het Ministerie van Economische Zaken. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. Kies daarom eerst in de linkerkolom het soort krediet dat u interesseert. Na al deze stappen wordt uw aanvraag verstuurd en zal u eveneens een kopij krijgen in uw mailbox.

Online geld lenen! Terug te betalen zoals u zelf wil. Verbouw uw huis tegen een rente die even aantrekkelijk is als uw nieuw interieur. Deze aanvraag bevat een verslag of de bewijsstukken dat er een voorstudie werd uitgevoerd, en het factuur van de gemaakte kosten. Wie voor toekenning van een subsidie bepaald in dit reglement in aanmerking wenst te komen, moet een aanvraag indienen bij het provinciebestuur van Vlaams-Brabant, Provincieplein 1, 3010 Leuven. Moeten er kosten betaald worden ? Alle kosten zijn inbegrepen in het Jaarlijks kostenpercentage . Het bedrag van de subsidie kan niet meer bedragen dan de totale kostprijs van de voorstudie. Voor al uw plannen of grotere aankopen die u meteen wil realiseren.

Op het kredietvoorstel moet hun erkenningsnummer zeker vermeld staan. Wij houden u op de hoogte over het verdere verloop van uw leen-aanvraag. De subsidies worden slechts voorwaardelijk toegekend. Vul on line uw financiering aanvraag in voor gepersonaliseerd advies. Deze subsidie wordt toegekend voor alle woningen waarvoor op 30 juni van het betrokken jaar een lopend huurcontract bestaat.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.