Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De hypotheekrente is in Nederland al jarenlang aftrekbaar
  De meeste zekerheid maar ook de duurste rente heb je met een vast rentetarief
  Een onderdeel van een verhandelbare lening waar het rentepercentage op is genoteerd

De lening wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Lening Bank

De lening wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. In feite is het idee erachter hetzelfde als handelen in opties, want ook hier neem je een positie in op basis van de richting van de beurs die je verwacht. Direct geld lenen met goud, auto, motor of electronica als onderpand. Vraag direct de vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze lage rente. Dat trading een interessant rendement kan bieden is bekend. In verband met de verbouwing van ons hoofdkantoor, is het mogelijk dat klanten van filiaal Nes 57 de komende tijd enige hinder ondervinden van de. We houden rekening met uw inkomen en dat van uw partner. Kwijtschelding van de openstaande schuld bij overlijden van een van de kredietnemers voor de 75-jarige leeftijd uitgezonderd achterstallige betalingen. Maar ook met bijvoorbeeld huursubsidie, uw woonlasten en uw levensonderhoud.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.