Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De hypotheekrente is in Nederland al jarenlang aftrekbaar
  Online een offerte aanvraag doen voor onze persoonlijke lening
  Ook mensen zonder een non conforming hypotheek krijgen last van de kredietcrisis in de Verenigd

De lening wordt gewaarborgd door een hypotheek op het onroerend goed.

Beleggen Hypotheek

Hoe hoger de rang wordt, hoe groter ook het risico wordt voor de schuldeiser. Beleggerscommunity met originele observaties, meningen en beleggingsideeën. Meestal zijn aan de vestiging van een waarborg bepaalde kosten verbonden. Zowel kredietoplossingen mét waarborg als kredieten zonder waarborg behoren tot ons gamma. De formule is bijzonder populair in Nederland en wint meer en meer aan belang op de Belgische markt.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.