Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De Brussels Investment Club BIC bestaat al meer dan dertig jaar
  Schrijf een korte beoordeling over Actuele rentestanden
  Veranderingen in je persoonlijke situatie zijn vaak van invloed op je pensioen

De lening dient uiterlijk op het 70e levensjaar te zijn afgelost.

Persoonlijke Lening

Is het voor u wellicht interessant om uw huidige leningen te laten oversluiten naar de Postbank? Doe de leentest en u weet het meteen. Het rentepercentage is lager naarmate u een hoger bedrag leent. Heeft u geld achter de hand nodig? Met een Doorlopend Krediet heeft u een zeer flexibele lening tegen een zeer lage rente. Kwijtschelding van de openstaande schuld bij overlijden van een van de kredietnemers voor de 75-jarige leeftijd uitgezonderd achterstallige betalingen. Profiteer van deze aantrekkelijke lening! Vraag direct een offerte aan.

Uw lening wordt volledig afgelost binnen de door u gekozen termijn. Vergelijk hier eenvoudig de verschillende aanbieders, bekijk welke vorm of aanbieder het best bij uw wensen past en vraag direct informatie aan. De lening dient uiterlijk op het 70e levensjaar te zijn afgelost. Zeer geschikt voor de aanschaf van bijvoorbeeld een auto, caravan of motor. Koopt u bijvoorbeeld een nieuwe auto? Dan kunt u de looptijd van uw lening afstemmen op hoe lang u met de auto denkt te doen. Deze maandbedragen worden automatisch van uw betaalrekening afgeschreven. Achterstallige termijnen blijven gewoon verschuldigd. Het bedrag wordt automatisch van uw betaalrekening afgeschreven. Vanaf en tot welke leeftijd kan ik lenen?Vanaf en tot welke leeftijd kan ik lenen?Vanaf uw 18e tot en met uw 65e. Profiteer van onze lage rente en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zo weet u precies wanneer, hoelang en hoeveel u gaat terugbetalen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.