Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Met Actief Budget start u een nieuw financieel leven
  Je kunt dan een rentedragende lening afsluiten bij de IB Groep
  Bekijk de rentetarieven voor de spaarrekeningen van Regio Bank

De koopsom van een nieuwbouwwoning wordt betaald in termijnen.

Nieuwbouw Hypotheekrente

Bij ons krijgt u gegarandeerd hypotheekoffertes voor een hypotheek met de laagste maandlasten!Niet alleen op basis van de laagst mogelijke hypotheekrente tarieven, ook door extra kortingen. En vind zo de goedkoopste hypotheek tussen alle hypotheken. Voor en tijdens de bouw kunt wijzigingen aanbrengen aan de nieuwbouwwoning. Droomt u van een huis en wilt u niet wakker liggen over uw hypotheek? Of heeft u al een huis, maar ligt u wakker van uw huidige hypotheek? Bereken dan hier hoe laag uw hypotheek maandlasten kunnen zijn. De koopsom van een nieuwbouwwoning wordt betaald in termijnen. Zodra uw handtekening is geplaatst onder de hypotheekakte, zal de bank aan u rente in rekening gaan brengen. Kijk op de maximale hypotheek berekening voor een goede indicatie van u leenvermogen. Het betekent dat er een periode gaat ontstaan met dubbele maandlasten. Bereken online de hypotheek, de maandlasten van de voordeligste hypotheek. Eerst zullen we u wat meer toelichting geven op die extra kostenposten, waarna u onderaan dit scherm de samenstelling van het hypotheekbedrag zult aantreffen. Uw huidige huur-, of eigen- woning brengt immers maandlasten met zich mee, maar ook de geldgever van uw nieuwe hypotheek zal een maandelijkse rentenota presenteren.

Al zal dat uiteraard afhankelijk zijn van de gekozen hypotheekvorm.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.