Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Het besluit om geld te lenen kan verschillende oorzaken hebben
  Reden is de rente op de kapitaalmarkt die al een aantal weken stijgt
  Wij zijn reeds vele jaren een begrip voor een onafhankelijk hypotheekadvies

De koers waartegen iemand aandelen of opties wil verkopen.

Aandelen Analyse

De stop loss is 18 februari geraakt en daarmee is een leuke winst vastgelegd. Dit verschil in risico komt tot uitdrukking in het rentepercentage. Een uitgebreide Engelstalige cursus over de NAIC-methode door Douglas Gerlach. Overtreft de vraag het aanbod, dan stijgt de koers. Vooralsnog lijkt deze nog niet genomen te kunnen worden en moeten we de stop loss dus in de gaten houden. Opbrengst, meestal uitgedrukt in procenten van het aangewende bedrag. Uitoefening van optiecontracten vˇˇr het verstrijken van de looptijd. Bij Fortis heeft de stoploss het nog altijd gehouden. Afgsproken koers in een systeem van vaste wisselkoersen.

Een klasse-aandeel; in Amsterdam bijvoorbeeld Koninklijke Olie en Unilever. De stap omhoog was deze week prachtig, maar gisteren dan toch wel een Doji. Voor heel veel mensen is het verloop van de conjunctuur van belang. Heineken korter op de bal spelen en verhoog de stoploss naar 35,9. Alle lidstaten van de Europese Unie maakten deel uit van dit EMS. Vrijdag een Bullish Engulfing waarbij veel van het verlies van de afgelopen dagen alweer goedgemaakt werd. Dit programma vereist niet de aanwezigheid van Excel op uw PC. Markt waar men goederen op termijn kan kopen en verkopen. Inmiddels is het een concern van wereldnaam waar ruim 255. Het lijkt er dus op dat Fortis op weg gaat een nieuwe top te zetten.

We staan nu op 25,9 en we zien nu al dat de indicatoren enorm hard gedaald zijn. Dit artikel bevat een vereenvoudigde versie met uitleg over de NAIC-methode. Ook de monetaire betekenis van het goud wordt steeds kleiner. Een nieuwe poging omlaag, met stop loss op 22,9 is geen gek idee. Bank of commissionair die ten dienste van beleggers hun vermogen beheert. Prijscourant van de Vereniging voor de Effectenhandel. De rente voor kortlopend krediet, ook geldmarktrente genoemd.

Als u long in dit aandeel bent, houdt u die positie dan nog maar even aan. Wall Street genoteerde industriŰle ondernemingen uitdrukt. Willig wordt gezegd van een markt waarbij de koersen flink oplopen. De wet die de taken van De Nederlansche Bank regelt. Amerikaanse beursindex gebaseerd op 500 grootste Amerikaanse fondsen. Bezit van een obligatiemantel zonder de daarbij horende rentecoupons.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.