Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Huursubsidie is van een heel andere orde dan hypotheekrente aftrek
  Naast de koopsom brengt de aanschaf van een (tweede) huis in Spanje nog een aantal extra kosten
  Een doorlopend krediet is juist voor mensen zich geen raad weten met hoeveel ze moeten lenen

De keuze van een hypotheek is net zo persoonlijk als de keuze van uw huis.

Geld Lenen Nl

Wilt u extra geld achter de hand hebben voor een onverwachte uitgave of een noodzakelijke aankoop kunnen doen? Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. Autolening Heeft de buurman wr een nieuwe auto? De kans is groot dat deze gefinancierd is met een goedkope lening van Autolening. De keuze van een hypotheek is net zo persoonlijk als de keuze van uw huis. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Deze lening is geschikt als u een product met een beperkte levensduur aanschaft zoals bijvoorbeeld een auto. Hoeveel kunt u lenen? Doe de leentest en ontvang direct een betrouwbaar advies. Frisia Financieringen Doorlopend Krediet Je hebt geld nodig, maar je weet niet precies hoeveel.

Postkrediet Doorlopend Krediet Postkrediet doorlopend krediet is handig wanneer je een grote uitgave moet doen en niet weet hoeveel geld je nodig hebt. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Royal Bank of Scotland Persoonlijke Lening Het is heel eenvoudig te dure leningen de rode kaart te geven. Uw nieuwe of gebruikte auto financiert u eenvoudig met een lening van de Kredietdesk. Een verbouwing voor uw woning kunt u vaak fiscaal voordelig financieren. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Het is heel eenvoudig te dure leningen de rode kaart te geven. Het kan bij The Royal Bank of Scotland! Of u nu een nieuwe lening wilt afsluiten of uw huidige te dure lening wilt oversluiten. Geniet meteen van een nieuwe inrichting en betaal in termijnen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.