Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Uw geld rendeert gedurende een vaste periode tegen een vaste rentevoet
  Naast de koopsom brengt de aanschaf van een (tweede) huis in Spanje nog een aantal extra kosten
  Via Internet Bankieren kunt u uw spaargeld opnemen en storten

De kasbon is een vaste waarde in het beleggingsgamma van Dexia.

Vaste Rente

De kasbon is een vaste waarde in het beleggingsgamma van Dexia. Heb dat dan gevraagd aan de notaris, en die wimpelde het eerst weg alleen opeisbaar bij wanbetaling, maar gaf daarna schoorvoetend toe dat het waarschijnlijk strikt genomen wel mogelijk zou zijn, "maar dat ze dat nooit zouden doen". De krant schreef de wedstrijd uit naar aanleiding van de publicatie van een reeks spotprenten over de profeet Mohammed door de Deense krant Jyllands-Posten.

Een Marokkaanse tekenaar heeft de wedstrijd gewonnen die de Iraanse krant Hamshari in februari uitschreef voor spotprenten over de holocaust. Een Dexia beleggingsrekening op lange termijn van 1 tot 10 jaar is een flexibele belegging met een vast rendement. Dat gaat ten koste van de lening met jaarlijkse herzienbare rentevoet. Derkaoui kreeg woensdag een bedrag van omgerekend ruim negenduizend euro voor de tekening.

Bereken je maandelijkse aflossing aan de hand van de huidige gemiddelde rentestanden voor woonleningen in BelgiŽ. Voor bijkomend en vrijblijvend advies willen we u graag persoonlijk helpen in onze kantoren. Je weet dat als je voor een variabele rente kiest op een moment dat die rente historisch laag staat, dat de kans groot is dat de rente zal verhogen. Eens gebeten verandert het slachtoffer in geen tijd zelf in een vampier. Deze intrestvoet is interessanter dan bij een kaskrediet omdat de looptijd vooraf bekend is.

De bewaker werd wakker door het geluid dat de inbreker maakte. Joey Chestnut werd nog maar eens tweede 91 voor Pat bertoletti 76. De intrestvoet wordt bepaald telkens u een voorschot opneemt en is afhankelijk van de looptijd. Bij de opknapbeurt van 2008 zullen onder meer zes nieuwe gyroscopen voor standbepaling en oriŽntatie, een nieuwe breedhoekcamera en een nieuwe spectograaf worden geÔnstalleerd. Het artikel dat u opvraagt kan enkel door abonnees of houders van een dagkaart bekeken worden. In eerste instantie zeggen ze dat het niet kan maar later zegt men dan toch een afspraak te maken. Een straight loan is een thesaurievoorschot op uw zichtrekening. Liever een persoonlijk gesprek? Maak een afspraak bij de Immotheker in jouw buurt. Ze zijn niet volatiel en bieden relatieve zekerheid. Tja, VG, die mensen moeten het dan eigenlijk ook maar weten hŤ.

De straight loan is een alternatief voor het Dexia Business Cash tot 25 000 euro of Dexia Kaskrediet meer dan 25 000 euro. Maar men nam de proef op de som en belde met een verzonnen verhaal van een zwangerschap van 28 weken. Ik vond em eigenlijk ook wel grappig toen ik die folder kreeg, 't is een reclame die echt wel in het oog springt. Hij achtervolgde de inbreker en sloeg hem met een bijl op het hoofd. Dat zoiets nog kan zeg! Gruwelpraktijken als ge die methodes hoort. Tabnum2 = 1, Leftnum2 = 3, Leftsubnum2 = , filename = 1. Kobayashi is allesbehalve een vreemde in het circuit. Obligaties horen thuis in elke portefeuille, welk beleggersprofiel u ook hebt.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.