Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Persoonlijk en makkelijk online geld lenen in Belgie
  Het is op zich wel logisch dat er zoiets als rente bestaat
  Loop eens door de volgende informatie over de hypotheekrente

De jaarlijkse terugbetaling van het kapitaal is altijd gelijk.

Lenen In Belgie

Het is zelfs zo dat u een vermindering van het totaal terug te betalen bedrag krijgt wanneer u uw lening volledig vervroegd terugbetaald. Kredieteam is het nationale netwerk van kredietmakelaars. De jaarlijkse terugbetaling van het kapitaal is altijd gelijk. Breng ook uw studentenkaart en identiteitskaart mee. De formule is interessant indien de rentevoeten weer stijgen. Tabnum2 = 2, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 5. Op het kredietvoorstel moet hun erkenningsnummer zeker vermeld staan.

Moeten er kosten betaald worden ? Alle kosten zijn inbegrepen in het Jaarlijks kostenpercentage . Tabnum2 = , Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 0. Er kunnen zich in de praktijk echter wel verschillen voordoen. Belangen, onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger. Beleggerscommunity met originele observaties, meningen en beleggingsideeŽn. Surfen, chatten, lessen voorbereiden, thesis schrijven.

Kieskrediet is een belangrijk overzicht van heel veel doorlopend krediet, persoonlijke lening, huurkoop en lease. Dan dient hij immers hoofdzakelijk kapitaal terug te betalen. De notaris is hier goed in thuis en zal u dan ook graag helpen. Wij houden u op de hoogte over het verdere verloop van uw leen-aanvraag. Dat geeft u elke maand extra financiŽle ademruimte. Geld nodig, autofinanciering, een verbouwing, een lening of een persoonlijk krediet. Wij werken met tal van nationale en internationale geldverstrekkers, waardoor deskundige adviseurs u de laagste rente kunnen aanbieden.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.