Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Hierbij wordt uitgegaan van een zeer beperkte voorkennis van economie
  Alle Hypotheekrentes Vergelijken! Snelle Offerte Lage Maandlasten
  Als er geld wordt opgepot neemt het geld in de inactieve kassen toe

De hypotheekrente is zo laag dat kopen erg aantrekkelijk is.

Rente 2005

Indien u een voorschot heeft opgenomen, bestaat het risico dat de waarde te laag kan zijn om hiermee het voorschot inclusief eventuele rente af te lossen. Als u via internet bankiert, kunt u dagelijks het saldo van uw SpaarComfort inzien. Reden is de rente op de kapitaalmarkt die al een aantal weken stijgt.

De rente van deze lening is dan wel, onder bepaalde voorwaarden, aftrekbaar. De aanvraag dient te worden ingediend na het afstuderen, uiterlijk drie maanden na het afstuderen. Als u via internet bankiert, kunt u dagelijks het saldo van uw RenteRekening inzien. In de jongste Elsevier onder meer een stappenplan voor het beginnen van een bedrijf door er een te kopen.

De hypotheekrente is zo laag dat kopen erg aantrekkelijk is. Dit artikel geeft de betekenis van in deze regeling gebruikte termen. Een huis kopen en een paar maanden geen rente betalen. Dit betekent dat u dan geen bedrag krijgt uitgekeerd, maar dat u het restant van de lening nog moet terugbetalen. Banken willen zo graag hypotheken verkopen dat ze sinds kort de eerste maanden na het afsluiten van een hypotheek geen rente vragen. Als u via internet bankiert, kunt u maandelijks de waarde van uw RendementPlan Bedrijfssparen volgen. De hoofdstukken 6 en 7 van de Algemene Wet Bestuursrecht zijn van toepassing. De bijleenregeling leidt in dat geval tot een beperking. Hier kunt u dan kiezen voor bijvoorbeeld een Hypotheekkrediet.

Bij afstuderen door de student vervalt het recht op verdere eerder toegewezen RASO-ondersteuning met ingang van de maand volgend op maand van afstuderen. Het voorschotbedrag kan in box 3 als een schuld worden opgevoerd. Na elke financiŽle mutatie krijgt u een rekeningoverzicht met onder andere uw saldo. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Als u via internet bankiert, kunt u maandelijks de waarde van uw RendementPlan volgen. Huiseigenaren die hun hypotheek hebben afbetaald, profiteren vanaf dit belastingjaar van de afschaffing van het eigen woningforfait. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Als u via internet bankiert, kunt u maandelijks de waarde van uw WereldPlan volgen. Heeft u al een lening? Bespaar dan door nu over te sluiten.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.